Avis legal


DADES GENERALS

D'acord amb el art??culo 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem al seu disposició les següents dades:

EMO SISTEMES SL amb CIF “B65519191”, amb domicili en Carrer Lorca nº5, Molins de Rei, 08750, Barcelona, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, al tom 42419, foli 168, fulla 407349, inscripció 1.

En la web www.emosistemas.com hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu sobre la nostra activitat.

El seu principal objectiu és facilitar als clients i al p??blico en general, la informació relativa a l'empresa, als productes i serveis que s'oferim.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que es disposa en la Llei Org??nica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecci?ó de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s'informa l'usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporats a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de EMO SISTEMES SL

Sempre es respectarà la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzats amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre les sol·licituds que ens plantegi, fer tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica.

Per a exercir els seus drets de oposició, rectificació o cancelació haurá dirigir-se a la seu de l'empresa Carrer Lorca nº5, Molins de Rei, 08750, Barcelona, escriure'ns al següent correu info@emosistemas.com o trucar-nos al 936687034.

 

CONDICIONS D'ÚS

Les condicions d'accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l'usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari de la web de www.emosistemas.com implica que reconeix haver-hi llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que fos no està d'acord amb aquestes condicions no continuï usant aquesta web.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament sera vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

 

RESPONSABILITATS

EMO SISTEMES SL no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de manera independent en la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, EMO SISTEMES SL es compromet a la retirada o en el seu cas bloqueig d'aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l'ordre pùblic.

Tampoc l'empresa es responsabilitzará dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat en l'ordinador de l'internauta. S'exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnics o fallada que es produeixi quan l'usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés al lloc web.

As?? mateix, EMO SISTEMES SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, així com la configuració o presentaci´o d'aquest, en qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.

Li comuniquem que qualsevol preu que pugui veure en la nostra web ser?? solament orientatiu. Si l'usuari desitja saber amb exactitud el preu o si el producte en el moment actual compta amb alguna oferta de la qual es pot beneficiar ha d'acudir a alguna de les botigues físiques amb les quals compta EMO SISTEMES SL

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

EMO SISTEMES SL és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital as?? com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s'incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter pùblic que no són propietat d'aquesta empresa.

Cap material publicat en aquesta web podra ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de EMO SISTEMES SL

Tota la informació que es rebi en la web, com a comentaris, suggeriments o idees, es considerara cedida a EMO SISTEMES SL de manera gratuïta. No ha d'enviar-se informació que NO pugui ser tractada d'aquesta manera.

Tots els productes i serveis d'aquestes pàgines que NO són propietat de EMO SISTEMES SL són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Solament apareixen en la web de EMO SISTEMES SL a l'efecte de promoció i de recopilació d'informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

 

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l'activitat que en ??l es desenvolupa seran competents Jutjats de Barcelona, renunciant expressament l'usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.